Faber heeft namelijk een correctie op de beurs van Wall Street met 20 tot 30% vooropgesteld, maar daar is voorlopig niet veel van in huis gekomen. Op CNBC kreeg Faber daarom te horen dat hij een analist/econoom/goeroe van het zevenste knoopsgat was. Daar kwam het verwijt kort samengevat inderdaad op neer.

Faber reageerde furieus, hij verwees naar verschillende voorspellingen in het verleden gedaan die wel zijn uitgekomen. Bovendien kaatste hij de bal terug naar de beschuldiger. Marc Faber wil weten wat de portefeuille van CNBC in de afgelopen jaren heeft gedaan, met als uitgangspunt het jaar 1999. CNBC heeft tot dusver op die vraag nog niet geantwoord.

Faber heeft namelijk een correctie op de beurs van Wall Street met 20 tot 30% vooropgesteld, maar daar is voorlopig niet veel van in huis gekomen. Op CNBC kreeg Faber daarom te horen dat hij een analist/econoom/goeroe van het zevenste knoopsgat was. Daar kwam het verwijt kort samengevat inderdaad op neer. Faber reageerde furieus, hij verwees naar verschillende voorspellingen in het verleden gedaan die wel zijn uitgekomen. Bovendien kaatste hij de bal terug naar de beschuldiger. Marc Faber wil weten wat de portefeuille van CNBC in de afgelopen jaren heeft gedaan, met als uitgangspunt het jaar 1999. CNBC heeft tot dusver op die vraag nog niet geantwoord.