Tot dusver is die grote correctie er niet gekomen. CNBC's Scott Wapner heeft Faber nu de levieten gelezen, waarbij laatstgenoemde werd beschuldigd van het nodeloos zaaien van paniek in de rangen van de beleggers. Marc Faber wijst verontwaardigd deze beschuldigingen van de hand.

Hij heeft weliswaar enkele zogenaamde doemvoorspellingen de wereld ingestuurd, maar die gelden hoofdzakelijk de lange termijn. Faber benadrukt dat hij nooit een tijdshorizon heeft gegeven voor de door hem voorspelde grote correctie op de beurzen. Hij had op CNBC geen goed woord over voor Wappner.

Tot dusver is die grote correctie er niet gekomen. CNBC's Scott Wapner heeft Faber nu de levieten gelezen, waarbij laatstgenoemde werd beschuldigd van het nodeloos zaaien van paniek in de rangen van de beleggers. Marc Faber wijst verontwaardigd deze beschuldigingen van de hand. Hij heeft weliswaar enkele zogenaamde doemvoorspellingen de wereld ingestuurd, maar die gelden hoofdzakelijk de lange termijn. Faber benadrukt dat hij nooit een tijdshorizon heeft gegeven voor de door hem voorspelde grote correctie op de beurzen. Hij had op CNBC geen goed woord over voor Wappner.