De bekende belegger Marc Faber waarschuwt voor een kolossale kredietzeepbel in China en zal het afhangen van de manier waarop die Chinezen de crisis aanpakken of de toekomstige groei kan worden gevrijwaard. In ieder geval zijn er hervormingen noodzakelijk.

Faber, uitgever en opsteller van The Gloom, Boom and Doom Report, vreest dat die zeepbel een groot probleem kan vormen. Er staan namelijk veel ondergrondse kredieten, kredieten van bedenkelijke kwaliteit en investeringen waarbij eveneens vraagtekens geplaatst kunnen worden.

De bekende belegger Marc Faber waarschuwt voor een kolossale kredietzeepbel in China en zal het afhangen van de manier waarop die Chinezen de crisis aanpakken of de toekomstige groei kan worden gevrijwaard. In ieder geval zijn er hervormingen noodzakelijk. Faber, uitgever en opsteller van The Gloom, Boom and Doom Report, vreest dat die zeepbel een groot probleem kan vormen. Er staan namelijk veel ondergrondse kredieten, kredieten van bedenkelijke kwaliteit en investeringen waarbij eveneens vraagtekens geplaatst kunnen worden.