De uitgever van 'Gloom, Boom, & Doom Report' waarschuwt dat iedereen maatregelen zal moeten treffen om zijn welvaart veilig te stellen. Hij maakte een uitgebreide analyse van alle mogelijke beleggingsvormen en hun pro's en contra's in geval van deflatie.

Het valt volgens Faber onmogelijk te voorspellen wat er in de volgende vijf tot tien jaar zal gebeuren, maar in de huidige omstandigheden gaat zijn voorkeur uit naar goud en vastgoed. Hij adviseer in ieder geval om obligaties in de mate van het mogelijke te vermijden.

De uitgever van 'Gloom, Boom, & Doom Report' waarschuwt dat iedereen maatregelen zal moeten treffen om zijn welvaart veilig te stellen. Hij maakte een uitgebreide analyse van alle mogelijke beleggingsvormen en hun pro's en contra's in geval van deflatie. Het valt volgens Faber onmogelijk te voorspellen wat er in de volgende vijf tot tien jaar zal gebeuren, maar in de huidige omstandigheden gaat zijn voorkeur uit naar goud en vastgoed. Hij adviseer in ieder geval om obligaties in de mate van het mogelijke te vermijden.