Marc Faber, uitgever van The Gloom, Boom and Doom Report, is van mening dat de asset inflatie uit de afgelopen jaren geenszins te vergelijken valt met een vergelijkbare situatie in de jaren 70 van de vorige eeuw. Toen was er namelijk sprake van een boomende economie.

Volgens Faber is het financieel systeem extreem kwetsbaar geworden en dreigt er een grote golf van asset deflatie. Hij stelt op de beurs van Wall Street interne zwakte vast. Steeds minder aandelen laten nieuwe piekkoersen optekenen, bij veel van de populairste aandelen is de koers letterlijk in elkaar gezakt.

Marc Faber, uitgever van The Gloom, Boom and Doom Report, is van mening dat de asset inflatie uit de afgelopen jaren geenszins te vergelijken valt met een vergelijkbare situatie in de jaren 70 van de vorige eeuw. Toen was er namelijk sprake van een boomende economie. Volgens Faber is het financieel systeem extreem kwetsbaar geworden en dreigt er een grote golf van asset deflatie. Hij stelt op de beurs van Wall Street interne zwakte vast. Steeds minder aandelen laten nieuwe piekkoersen optekenen, bij veel van de populairste aandelen is de koers letterlijk in elkaar gezakt.