Faber stelt vast dat er in de afgelopen 12 tot 24 maanden veel geld is verdiend op de aandelenbeurzen. Faber, ook wel bekend als Dr. Doom, merkt op dat de huidige bull markt nu al vier jaar duurt. Ze begon namelijk in maart 2009, toen de beurskoersen op een dieptepunt stonden.

Een klim van vier jaar is uiteraard een sterke prestatie maar stilaan breekt de tijd aan om hoogtevrees te krijgen en om gedeeltelijk winst te nemen. Veel koopjes zijn er in de huidige omstandigheden op de beurzen niet meer te vinden. Het kan dus geen kwaad om tijdelijk de zijlijn op te zoeken.

Faber stelt vast dat er in de afgelopen 12 tot 24 maanden veel geld is verdiend op de aandelenbeurzen. Faber, ook wel bekend als Dr. Doom, merkt op dat de huidige bull markt nu al vier jaar duurt. Ze begon namelijk in maart 2009, toen de beurskoersen op een dieptepunt stonden. Een klim van vier jaar is uiteraard een sterke prestatie maar stilaan breekt de tijd aan om hoogtevrees te krijgen en om gedeeltelijk winst te nemen. Veel koopjes zijn er in de huidige omstandigheden op de beurzen niet meer te vinden. Het kan dus geen kwaad om tijdelijk de zijlijn op te zoeken.