Marc Faber, uitgever van het Gloom Boom and Doom rapport, heeft er geen goed oog in. De huidige bull run zal ofwel eindigen in een correctie met 20% of zelfs met een zelfs nog vervelendere (mini-)krach. Hij raadt beleggers ten zeerste af om nu nog in de markt te stappen.

Een scenario zoals dat in 1987 of in 2000 valt volgens Faber niet uit te sluiten. Toen stegen de beurskoersen bij het begin van het jaar, om vervolgens in een steile afgrond te duiken. Faber verkoopt echter niet al zijn aandelen, hij blijft aanwezig in Thailand, Indonesië en de Filippijnen.

Marc Faber, uitgever van het Gloom Boom and Doom rapport, heeft er geen goed oog in. De huidige bull run zal ofwel eindigen in een correctie met 20% of zelfs met een zelfs nog vervelendere (mini-)krach. Hij raadt beleggers ten zeerste af om nu nog in de markt te stappen. Een scenario zoals dat in 1987 of in 2000 valt volgens Faber niet uit te sluiten. Toen stegen de beurskoersen bij het begin van het jaar, om vervolgens in een steile afgrond te duiken. Faber verkoopt echter niet al zijn aandelen, hij blijft aanwezig in Thailand, Indonesië en de Filippijnen.