Het gevolg zal een complete instorting zijn van alle activaklassen en van het internationaal kredietsysteem. De gevolgen voor de wereldeconomie zullen uiteraard verschrikkelijk zijn. Het komt er volgens Faber op aan om zich te wapenen tegen die dag dat alles zal mislopen.

Dé verzekering tegen de dag van de afrekening is uiteraard goud. Die dag zal uiteraard een gevolg zijn van de monetaire politiek zoals die door de FED wordt gevoerd. Faber is momenteel voor ongeveer 25% in goud belegd en raadt iedereen aan om hetzelfde te doen.

Het gevolg zal een complete instorting zijn van alle activaklassen en van het internationaal kredietsysteem. De gevolgen voor de wereldeconomie zullen uiteraard verschrikkelijk zijn. Het komt er volgens Faber op aan om zich te wapenen tegen die dag dat alles zal mislopen. Dé verzekering tegen de dag van de afrekening is uiteraard goud. Die dag zal uiteraard een gevolg zijn van de monetaire politiek zoals die door de FED wordt gevoerd. Faber is momenteel voor ongeveer 25% in goud belegd en raadt iedereen aan om hetzelfde te doen.