Marc Faber, uitgever van The Gloom, Boom and Doom rapport, vreest dat de crash van 2014 zelfs nog zwaarder zal worden dan die van 1987. Bovendien zal die niet lang op zich laten wachten, volgens deze bekende belegger kan hij zich binnen 12 maanden voltrekken.

Meest kwetsbaar zijn volgens Faber de groeiaandelen, maar daarnaast is hij er van overtuigd dat de problemen in de sectoren internet en biotechnologie nog maar juist begonnen zijn. Een aantal sectoren zijn bijzonder kwetsbaar en het zijn deze sector die aan de basis van de komende crash zullen liggen.

Marc Faber, uitgever van The Gloom, Boom and Doom rapport, vreest dat de crash van 2014 zelfs nog zwaarder zal worden dan die van 1987. Bovendien zal die niet lang op zich laten wachten, volgens deze bekende belegger kan hij zich binnen 12 maanden voltrekken. Meest kwetsbaar zijn volgens Faber de groeiaandelen, maar daarnaast is hij er van overtuigd dat de problemen in de sectoren internet en biotechnologie nog maar juist begonnen zijn. Een aantal sectoren zijn bijzonder kwetsbaar en het zijn deze sector die aan de basis van de komende crash zullen liggen.