Faber, uitgever van het Gloom, Boom and Doom report, is van mening dat de Amerikaanse economie opnieuw zal verzwakken. De FED zal daaruit concluderen dat ze te weinig heeft gedaan en haar inspanningen opnieuw opvoeren. Volgens deze bekende belegger is er niets nieuws onder de zon.

Marc Faber verwijt de FED al 20 jaar een onverwantwoorde politiek te voeren. Hij adviseert de beleggers om van rally's gebruik te maken om aandelen te verkopen, want een correctie met ongeveer 20% lijkt onvermijdelijk. Goud en goudmijnaandelen bieden momenteel de beste winstkansen.

Faber, uitgever van het Gloom, Boom and Doom report, is van mening dat de Amerikaanse economie opnieuw zal verzwakken. De FED zal daaruit concluderen dat ze te weinig heeft gedaan en haar inspanningen opnieuw opvoeren. Volgens deze bekende belegger is er niets nieuws onder de zon. Marc Faber verwijt de FED al 20 jaar een onverwantwoorde politiek te voeren. Hij adviseert de beleggers om van rally's gebruik te maken om aandelen te verkopen, want een correctie met ongeveer 20% lijkt onvermijdelijk. Goud en goudmijnaandelen bieden momenteel de beste winstkansen.