Hij ziet duidelijke gelijkenissen tussen nu en wat er met de NASDAQ in 1997-2000 en met de vastgoedmarkt en de grondstoffenmarkt in 2008 is gebeurd. De pret leek ook toen niet op te kunnen, maar uiteindelijk was er van een happy end geen sprake.

Marc Faber verwacht nu ook een crash op de beurs vanaf de zomer. Hij verwijst naar de magere economische vooruitzichten in Europa en naar een vertraging in de groeilanden. De magere vooruitzichten bij bedrijven als Caterpillar en McDonald's spreken volgens Faber in dat verband boekdelen.

Hij ziet duidelijke gelijkenissen tussen nu en wat er met de NASDAQ in 1997-2000 en met de vastgoedmarkt en de grondstoffenmarkt in 2008 is gebeurd. De pret leek ook toen niet op te kunnen, maar uiteindelijk was er van een happy end geen sprake. Marc Faber verwacht nu ook een crash op de beurs vanaf de zomer. Hij verwijst naar de magere economische vooruitzichten in Europa en naar een vertraging in de groeilanden. De magere vooruitzichten bij bedrijven als Caterpillar en McDonald's spreken volgens Faber in dat verband boekdelen.