De monetaire politiek zoals die wordt gevoerd door de centrale banken heeft de situatie alleen maar erger gemaakt. Door het voeren van een ruime monetaire politiek wordt namelijk het economisch herstel niet bevorderd, maar wel afgeremd. De centrale banken zijn met andere woorden de hoofdschuldigen voor wat er zich nu afspeelt.

De FED zal niet meer of niet minder dan de wereld vernietigen. Als bescherming tegen de komende gebeurtenissen is Faber koper van goud, dat hij veilig in een safe zou opbergen. Dat gebeurt bij voorkeur buiten het grondgebied van de Verenigde Staten, want hij wantrouwt het Witte Huis al even sterk als de FED.

De monetaire politiek zoals die wordt gevoerd door de centrale banken heeft de situatie alleen maar erger gemaakt. Door het voeren van een ruime monetaire politiek wordt namelijk het economisch herstel niet bevorderd, maar wel afgeremd. De centrale banken zijn met andere woorden de hoofdschuldigen voor wat er zich nu afspeelt. De FED zal niet meer of niet minder dan de wereld vernietigen. Als bescherming tegen de komende gebeurtenissen is Faber koper van goud, dat hij veilig in een safe zou opbergen. Dat gebeurt bij voorkeur buiten het grondgebied van de Verenigde Staten, want hij wantrouwt het Witte Huis al even sterk als de FED.