Marc Faber, de uitgever van The Gloom, Doom and Boom Report, sluit niet uit dat goudprijs daadwerkelijk gemanipuleerd werd. Hij verwijst in dat verband naar het feit dat de Amerikaanse centrale bank niet in staat lijkt om het goud dat de Bundesbank bij haar had opgeslagen terug te geven.

Faber kan niet geloven dat de FED dit goud niet binnen de zeven dagen kan teruggeven wanneer ze daadwerkelijk over dat goud beschikt. Het onvermogen van de FED om dat goud terug te geven, zou volgens Faber lachwekkend zijn wanneer het niet zo dramatisch was.

Marc Faber, de uitgever van The Gloom, Doom and Boom Report, sluit niet uit dat goudprijs daadwerkelijk gemanipuleerd werd. Hij verwijst in dat verband naar het feit dat de Amerikaanse centrale bank niet in staat lijkt om het goud dat de Bundesbank bij haar had opgeslagen terug te geven. Faber kan niet geloven dat de FED dit goud niet binnen de zeven dagen kan teruggeven wanneer ze daadwerkelijk over dat goud beschikt. Het onvermogen van de FED om dat goud terug te geven, zou volgens Faber lachwekkend zijn wanneer het niet zo dramatisch was.