Marc Faber maakt zich zorgen over een niemendalletje, zo luidt echter het antwoord van Harvard econoom Ken Rogoff. Die geeft toe dat er weliswaar een enorme hoeveelheid schulden uitstaat, maar het risico dat het misloopt met die schulden is relatief klein.

De schulden zouden slechts een probleem vormen wanneer de rente hoog staat en dat is dus niet het geval. In een omgeving van lage rentevoeten is het schuldenprobleem van ondergeschikt belang. Voor Rogoff is het nog veel te vroeg om de alarmlampen te laten flikkeren.

Marc Faber maakt zich zorgen over een niemendalletje, zo luidt echter het antwoord van Harvard econoom Ken Rogoff. Die geeft toe dat er weliswaar een enorme hoeveelheid schulden uitstaat, maar het risico dat het misloopt met die schulden is relatief klein. De schulden zouden slechts een probleem vormen wanneer de rente hoog staat en dat is dus niet het geval. In een omgeving van lage rentevoeten is het schuldenprobleem van ondergeschikt belang. Voor Rogoff is het nog veel te vroeg om de alarmlampen te laten flikkeren.