Faber spreekt van een a-stock-alypse, een forse instorting van de aandelenkoersen. Tot dusver werden slechts enkele sectoren op Wall Street getroffen, maar in een volgende fase zal de Amerikaanse beurs in haar geheel onderuit gaan. De gevolgen van die klap zullen nog lang voelbaar zijn.

De uitgever van The Gloom, Boom and Doom Report moet niet lang nadenken om een antwoord te kunnen geven op de vraag wie de oorzaak is van de verwachte grote correctie op de beurzen. De Amerikaanse centrale bank heeft met haar monetaire politiek de situatie op de financiële markten volledig scheef getrokken.

Faber spreekt van een a-stock-alypse, een forse instorting van de aandelenkoersen. Tot dusver werden slechts enkele sectoren op Wall Street getroffen, maar in een volgende fase zal de Amerikaanse beurs in haar geheel onderuit gaan. De gevolgen van die klap zullen nog lang voelbaar zijn. De uitgever van The Gloom, Boom and Doom Report moet niet lang nadenken om een antwoord te kunnen geven op de vraag wie de oorzaak is van de verwachte grote correctie op de beurzen. De Amerikaanse centrale bank heeft met haar monetaire politiek de situatie op de financiële markten volledig scheef getrokken.