Faber verwacht dat de koers van de dollar in de komende maanden zal dalen. In dat scenario is de beurs van Wall Street overgewaardeerd. Dat geldt trouwens niet alleen voor de Amerikaanse beurs, maar ook voor de beurzen in de andere geïndustrialiseerde landen.

Dat de obligatiekoersen momenteel hoog staan en stilaan rijp worden voor een correctie, staat bovendien als een paal boven water. Marc Faber geeft momenteel de voorkeur aan cash, een activa klasse die ondergewaardeerd is. Hij verwacht dat de komende zes maanden moeilijk kunnen worden.

Faber verwacht dat de koers van de dollar in de komende maanden zal dalen. In dat scenario is de beurs van Wall Street overgewaardeerd. Dat geldt trouwens niet alleen voor de Amerikaanse beurs, maar ook voor de beurzen in de andere geïndustrialiseerde landen. Dat de obligatiekoersen momenteel hoog staan en stilaan rijp worden voor een correctie, staat bovendien als een paal boven water. Marc Faber geeft momenteel de voorkeur aan cash, een activa klasse die ondergewaardeerd is. Hij verwacht dat de komende zes maanden moeilijk kunnen worden.