Vanaf het dieptepunt in juni is de goudprijs nu al met ongeveer 20% gestegen en de uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report heeft zijn toon enigszins gematigd. Hij houdt nu rekening met een correctie bij het goud en adviseert om even de zijlijn op te zoeken.

Marc Faber blijft positief voor het goud, maar heeft een alternatief achter de hand. Hij adviseert nu om een andere veilige vluchthaven op zoeken en dat is een eerder onverwachte. Faber gelooft namelijk dat de correctie bij de Amerikaanse staatsobligaties ver genoeg heeft gereikt, ze zijn nu opnieuw koopwaardig.

Vanaf het dieptepunt in juni is de goudprijs nu al met ongeveer 20% gestegen en de uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report heeft zijn toon enigszins gematigd. Hij houdt nu rekening met een correctie bij het goud en adviseert om even de zijlijn op te zoeken. Marc Faber blijft positief voor het goud, maar heeft een alternatief achter de hand. Hij adviseert nu om een andere veilige vluchthaven op zoeken en dat is een eerder onverwachte. Faber gelooft namelijk dat de correctie bij de Amerikaanse staatsobligaties ver genoeg heeft gereikt, ze zijn nu opnieuw koopwaardig.