Maar er zijn nog goudkevers die de pijp niet aan Maarten hebben gegeven. Eén van hen is Marc Faber, de uitgever van het fameuze The Gloom, Doom and Boom rapport. Faber argumenteert zijn voorliefde voor een belegging in goud door te verwijzen naar China.

De Chinezen blijven goud accumuleren, of de goudprijs nu stijgt of daalt. Hij verwacht dat China dit jaar ongeveer 2600 ton goud zal aankopen en dat is meer dan de totale wereldproductie. Volgens Faber zal de goudprijs nu uitbodemen om in de toekomst opnieuw te gaan stijgen.

Maar er zijn nog goudkevers die de pijp niet aan Maarten hebben gegeven. Eén van hen is Marc Faber, de uitgever van het fameuze The Gloom, Doom and Boom rapport. Faber argumenteert zijn voorliefde voor een belegging in goud door te verwijzen naar China. De Chinezen blijven goud accumuleren, of de goudprijs nu stijgt of daalt. Hij verwacht dat China dit jaar ongeveer 2600 ton goud zal aankopen en dat is meer dan de totale wereldproductie. Volgens Faber zal de goudprijs nu uitbodemen om in de toekomst opnieuw te gaan stijgen.