In zijn "The Gloom, Boom & Doom Report" waarschuwt Faber dat een verdere stijging van de koersen steeds meer beleggers last van hoogtevrees zal doen krijgen. Wanneer een bepaalde drempel wordt overschreden, zou het allemaal wel eens heel erg snel kunnen gaan.

De bull markt begon vier jaar geleden en had toen een brede draagkracht. Inmiddels is dat niet langer het geval, recent zijn aandelen als Oracle en Federal Express uit de opwaarts gerichte trend gevallen. De rally kan niet blijven gedragen worden door een paar aandelen zoals Johnson & Johnson, Procter & Gamble en Wal-Mart.

In zijn "The Gloom, Boom & Doom Report" waarschuwt Faber dat een verdere stijging van de koersen steeds meer beleggers last van hoogtevrees zal doen krijgen. Wanneer een bepaalde drempel wordt overschreden, zou het allemaal wel eens heel erg snel kunnen gaan. De bull markt begon vier jaar geleden en had toen een brede draagkracht. Inmiddels is dat niet langer het geval, recent zijn aandelen als Oracle en Federal Express uit de opwaarts gerichte trend gevallen. De rally kan niet blijven gedragen worden door een paar aandelen zoals Johnson & Johnson, Procter & Gamble en Wal-Mart.