Marc Faber bereidt zich voor op correctie op beurs van Wall Street, waarbij hij verwijst naar het gedrag van insiders. Die insiders verkopen op grote schaal aandelen en dat zou kunnen betekenen dat we aan de vooravond van een forse beurscorrectie staan.

Volgens Faber kunnen er heel wat vraagtekens geplaatst worden bij de kwaliteit van de kwartaalcijfers. Blijkbaar hebben ook de insiders zo hun twijfels over de kwaliteit van die cijfers, vandaar hun verkopen. Faber adviseert dan ook om de posities in aandelen af te bouwen.

Marc Faber bereidt zich voor op correctie op beurs van Wall Street, waarbij hij verwijst naar het gedrag van insiders. Die insiders verkopen op grote schaal aandelen en dat zou kunnen betekenen dat we aan de vooravond van een forse beurscorrectie staan. Volgens Faber kunnen er heel wat vraagtekens geplaatst worden bij de kwaliteit van de kwartaalcijfers. Blijkbaar hebben ook de insiders zo hun twijfels over de kwaliteit van die cijfers, vandaar hun verkopen. Faber adviseert dan ook om de posities in aandelen af te bouwen.