Maar voor de eerste keer geeft Faber toe dat een aantal van zijn vroegere voorspellingen fout waren. Hij verwachtte namelijk een correctie voor de Amerikaanse beurzen met ongeveer 20% in de afgelopen herfst en die correctie is er dus niet gekomen. Dat heeft volgens Faber een duidelijke reden en die reden heet Ben Bernanke.

Marc Faber bedankt Ben Bernanke voor de gerealiseerde beurswinsten, want ook hij heeft aandelen gekocht zodra hij begreep dat de monetaire politiek van de FED-president de beurskoersen de hoogte in zou jagen. Die stijging zou echter slechts tijdelijk van aard zijn, Faber blijft op zijn hoede voor een correctie van zware omvang.

Maar voor de eerste keer geeft Faber toe dat een aantal van zijn vroegere voorspellingen fout waren. Hij verwachtte namelijk een correctie voor de Amerikaanse beurzen met ongeveer 20% in de afgelopen herfst en die correctie is er dus niet gekomen. Dat heeft volgens Faber een duidelijke reden en die reden heet Ben Bernanke. Marc Faber bedankt Ben Bernanke voor de gerealiseerde beurswinsten, want ook hij heeft aandelen gekocht zodra hij begreep dat de monetaire politiek van de FED-president de beurskoersen de hoogte in zou jagen. Die stijging zou echter slechts tijdelijk van aard zijn, Faber blijft op zijn hoede voor een correctie van zware omvang.