Op semesterbasis groeide de omzet aldus met 7,6%, van € 403 mio tot € 433 mio, waarbij alle segmenten vooruitgang boekten.

Op jaarbasis steeg de omzet van € 814 mio tot € 857 mio, een toename met 5,3%.

West-Europa groeide 3,5% dankzij een sterk tweede halfjaar, de Emerging Markets groeiden met 8%, thuisland België kende een continue groei rond de 10% en Frankrijk presteerde elk kwartaal beter. De interne groei bedraagt 5,8% in Q4/2010 en 4,6% over het gehele jaar 2010.

Marc Coucke, CEO Omega Pharma: "Omega Pharma heeft dankzij een knap 4e kwartaal de eigen verwachtingen overtroffen. Continue investeringen in sales organisaties, R&D en innovatie hadden duidelijke impact op de cijfers van onze landorganisaties. De toegevoegde waarde van onze groeiende productportfolio is tevens een gezonde basis voor de toekomst van de Groep. Ik ben ervan overtuigd dat we nog vele jaren de vruchten zullen plukken van de gekozen strategie en investeringen, in combinatie met het massale OTC-talent dat in onze lokale organisaties voorhanden is! Een speciale vermelding voor Omega Pharma France dat, dankzij de juiste focus en veel inzet, een sterk 4e kwartaal realiseerde."

Op semesterbasis groeide de omzet aldus met 7,6%, van € 403 mio tot € 433 mio, waarbij alle segmenten vooruitgang boekten. Op jaarbasis steeg de omzet van € 814 mio tot € 857 mio, een toename met 5,3%. West-Europa groeide 3,5% dankzij een sterk tweede halfjaar, de Emerging Markets groeiden met 8%, thuisland België kende een continue groei rond de 10% en Frankrijk presteerde elk kwartaal beter. De interne groei bedraagt 5,8% in Q4/2010 en 4,6% over het gehele jaar 2010. Marc Coucke, CEO Omega Pharma: "Omega Pharma heeft dankzij een knap 4e kwartaal de eigen verwachtingen overtroffen. Continue investeringen in sales organisaties, R&D en innovatie hadden duidelijke impact op de cijfers van onze landorganisaties. De toegevoegde waarde van onze groeiende productportfolio is tevens een gezonde basis voor de toekomst van de Groep. Ik ben ervan overtuigd dat we nog vele jaren de vruchten zullen plukken van de gekozen strategie en investeringen, in combinatie met het massale OTC-talent dat in onze lokale organisaties voorhanden is! Een speciale vermelding voor Omega Pharma France dat, dankzij de juiste focus en veel inzet, een sterk 4e kwartaal realiseerde."