De winst per aandeel kwam in het vierde kwartaal uit op USD 0,91. Analisten hielden gemiddeld rekening met USD 0,77. Inclusief de genomen reorganisatielast van USD 26,6 miljoen zou de winst per aandeel USD 0,23 lager zijn uitgekomen.

Manpower, na Adecco en Randstad 's werelds grootste uitzendconcern, boekte een 5,1% lagere winst in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder.

De operationele marges slonken met 20 basispunten tot 2,5%. De afname was minder groot dan een kwartaal eerder. De omzet daalde met 5% tot USD 5,2 miljard. Manpower denkt dat de Europese markt zich zal stabiliseren.

Hoewel de winst per aandeel hoger uitkwam dan verwacht zijn de fundamentele waarden van het uitzendconcern zwak. De analisten van ABN Amro handhaven de opinie houden voor Manpower.

De winst per aandeel kwam in het vierde kwartaal uit op USD 0,91. Analisten hielden gemiddeld rekening met USD 0,77. Inclusief de genomen reorganisatielast van USD 26,6 miljoen zou de winst per aandeel USD 0,23 lager zijn uitgekomen. Manpower, na Adecco en Randstad 's werelds grootste uitzendconcern, boekte een 5,1% lagere winst in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder. De operationele marges slonken met 20 basispunten tot 2,5%. De afname was minder groot dan een kwartaal eerder. De omzet daalde met 5% tot USD 5,2 miljard. Manpower denkt dat de Europese markt zich zal stabiliseren. Hoewel de winst per aandeel hoger uitkwam dan verwacht zijn de fundamentele waarden van het uitzendconcern zwak. De analisten van ABN Amro handhaven de opinie houden voor Manpower.