Vooral de Amerikaanse centrale bank, waar het grootste deel van het goud lag opgeslagen, weigert tekst en uitleg te geven over wat er met dat goud is gebeurd. Vast staat alleen dat de FED momenteel fysisch niet in staat is om het goud terug te geven.

Waar het zich momenteel bevindt, is een raadsel.

De manipulatie van de goudprijs geeft volgens de Duitse documentaire stof voor de financiële thriller, waarbij ook nog eens mag uitgelegd worden wat er precies is gebeurd met de manipulatie van de 'fixing' van de goudprijs. Want ook op dat vlak is het laatste woord nog niet gevallen.

Vooral de Amerikaanse centrale bank, waar het grootste deel van het goud lag opgeslagen, weigert tekst en uitleg te geven over wat er met dat goud is gebeurd. Vast staat alleen dat de FED momenteel fysisch niet in staat is om het goud terug te geven. Waar het zich momenteel bevindt, is een raadsel. De manipulatie van de goudprijs geeft volgens de Duitse documentaire stof voor de financiële thriller, waarbij ook nog eens mag uitgelegd worden wat er precies is gebeurd met de manipulatie van de 'fixing' van de goudprijs. Want ook op dat vlak is het laatste woord nog niet gevallen.