Bovendien worden de banken opgezadeld met steeds meer oninbare kredieten en zijn ze zodoende steeds minder geneigd om de economie te financieren door het verstrekken van kredieten. Anderzijds krijgen we telkens opnieuw te horen dat we ons geen zorgen hoeven te maken, alles gaat beter.

Maken Europese politici zoals Manuel Barroso ons maar iets wijs? Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is dat inderdaad het geval. We worden in de waan gelaten dat er verbetering in de lucht hangt, in de hoop dat achter de schermen de scherven alsnog gelijmd kunnen worden. Wat weinig waarschijnlijk lijkt.

Bovendien worden de banken opgezadeld met steeds meer oninbare kredieten en zijn ze zodoende steeds minder geneigd om de economie te financieren door het verstrekken van kredieten. Anderzijds krijgen we telkens opnieuw te horen dat we ons geen zorgen hoeven te maken, alles gaat beter. Maken Europese politici zoals Manuel Barroso ons maar iets wijs? Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is dat inderdaad het geval. We worden in de waan gelaten dat er verbetering in de lucht hangt, in de hoop dat achter de schermen de scherven alsnog gelijmd kunnen worden. Wat weinig waarschijnlijk lijkt.