De magere pensioenen houden de baby boomers dus aan het werk en dat is een evolutie die gevolgen kan hebben voor de arbeidsmarkt. Veel jongeren die op zoek zijn naar een job vinden die niet omdat de baby boomers veel langer aan de slag blijven.

De Amerikaanse centrale bank heeft weliswaar de prijzen voor aandelen en andere activaklassen opgedreven, maar heeft niets gedaan om de middenklasse te helpen. Die middenklasse verdwijnt aan een snel tempo en dat is geen goede zaak voor de Amerikaanse economie.

De magere pensioenen houden de baby boomers dus aan het werk en dat is een evolutie die gevolgen kan hebben voor de arbeidsmarkt. Veel jongeren die op zoek zijn naar een job vinden die niet omdat de baby boomers veel langer aan de slag blijven. De Amerikaanse centrale bank heeft weliswaar de prijzen voor aandelen en andere activaklassen opgedreven, maar heeft niets gedaan om de middenklasse te helpen. Die middenklasse verdwijnt aan een snel tempo en dat is geen goede zaak voor de Amerikaanse economie.