Heel goed blijken die niet te zijn, tenminste niet wanneer de zaak vanuit het standpunt van de gewone Venezolaan wordt bekeken. Die kan niet alleen een aantal voedingsproducten niet meer vinden in de winkelrekken, maar moet zich op wc bovendien behelpen zonder toiletpapier.

Maar de huidige president laat zich door niets of niemand uit zijn evenwicht brengen. Maduro stelt de Venezolanen als volgt gerust: ik ben socialist en weet wat ik doe. Het eerste kan misschien waar zijn, maar aan het tweede wordt steeds meer getwijfeld. Het lijkt wel alsof bij Maduro alle stoppen zijn doorgeslagen.

Heel goed blijken die niet te zijn, tenminste niet wanneer de zaak vanuit het standpunt van de gewone Venezolaan wordt bekeken. Die kan niet alleen een aantal voedingsproducten niet meer vinden in de winkelrekken, maar moet zich op wc bovendien behelpen zonder toiletpapier. Maar de huidige president laat zich door niets of niemand uit zijn evenwicht brengen. Maduro stelt de Venezolanen als volgt gerust: ik ben socialist en weet wat ik doe. Het eerste kan misschien waar zijn, maar aan het tweede wordt steeds meer getwijfeld. Het lijkt wel alsof bij Maduro alle stoppen zijn doorgeslagen.