De beleggers kijken vooral uit naar macro-economisch nieuws, waarbij vooral wordt gehoopt dat de Amerikaanse werkloosheidscijfers van volgende vrijdag zullen meevallen.

Goed nieuws kwam er volgens ABN Amro onder andere van de Amerikaanse huizenmarkt, waar zowel de verkopen als de prijzen een behoorlijke stijging vertonen ten opzichte van een jaar eerder.

Voorts was zelfs in Japan deze week sprake van een meevaller in de industriële productie, die in oktober met 1,8% is gestegen ten opzichte van september, terwijl een daling met ruim 2% werd verwacht. Ook uit China kwam er vanmorgen goed nieuws.

De beleggers kijken vooral uit naar macro-economisch nieuws, waarbij vooral wordt gehoopt dat de Amerikaanse werkloosheidscijfers van volgende vrijdag zullen meevallen. Goed nieuws kwam er volgens ABN Amro onder andere van de Amerikaanse huizenmarkt, waar zowel de verkopen als de prijzen een behoorlijke stijging vertonen ten opzichte van een jaar eerder.Voorts was zelfs in Japan deze week sprake van een meevaller in de industriële productie, die in oktober met 1,8% is gestegen ten opzichte van september, terwijl een daling met ruim 2% werd verwacht. Ook uit China kwam er vanmorgen goed nieuws.