In Europa bleek de economie in het eerste kwartaal gemiddeld genomen nog steeds in recessie te verkeren en de eerste indicatoren voor het huidige kwartaal wijzen nog niet op een echte verbetering.

Uitzonderingen waren Duitsland en België, met ieder een groei van een magere 0,1% ten opzichte van het voorgaande kwartaal.

Lichtpuntjes waren overigens de groei van de Europese industriële productie in maart -vooral in de Zuid Europese landen - en de ZEW-index, die een indicatie geeft van de stemming onder investeerders over Duitsland.

In Europa bleek de economie in het eerste kwartaal gemiddeld genomen nog steeds in recessie te verkeren en de eerste indicatoren voor het huidige kwartaal wijzen nog niet op een echte verbetering. Uitzonderingen waren Duitsland en België, met ieder een groei van een magere 0,1% ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Lichtpuntjes waren overigens de groei van de Europese industriële productie in maart -vooral in de Zuid Europese landen - en de ZEW-index, die een indicatie geeft van de stemming onder investeerders over Duitsland.