De ratio vertelt volgens de bank echter een ander verhaal. Werkgelegenheid krimpt nog steeds en de consument is zuinig. Economisch zijn de omstandigheden nog altijd uitzonderlijk.

De val van een gigant als General Motors maakt dat meer dan duidelijk en wie had een jaar geleden verwacht dat General Motors en Citigroup uit de Dow geschrapt worden?

Als het om herstel gaat, komt de beurs volgens ABN Amro in een fase dat meer gewicht gegeven wordt aan macro-economische cijfers.

Deze week zijn dat cijfers over de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten en schuldafbouw van de consument. Deze cijfers zullen meer inzicht en richting geven aan mogelijke besluiten van de Europese Centrale Bank en Bank of England, die vandaag vergaderen.

De ratio vertelt volgens de bank echter een ander verhaal. Werkgelegenheid krimpt nog steeds en de consument is zuinig. Economisch zijn de omstandigheden nog altijd uitzonderlijk. De val van een gigant als General Motors maakt dat meer dan duidelijk en wie had een jaar geleden verwacht dat General Motors en Citigroup uit de Dow geschrapt worden?Als het om herstel gaat, komt de beurs volgens ABN Amro in een fase dat meer gewicht gegeven wordt aan macro-economische cijfers. Deze week zijn dat cijfers over de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten en schuldafbouw van de consument. Deze cijfers zullen meer inzicht en richting geven aan mogelijke besluiten van de Europese Centrale Bank en Bank of England, die vandaag vergaderen.