Aldus kan de positievere stemming op de internationale aandelenmarkten volgens ABN Amro voor een groot deel op het conto van het gunstige macro-nieuws worden geschreven, want van het bedrijvenfront was het erg rustig.

Ook de komende week is er amper bedrijfsnieuws te verwachten en zullen de drijvende krachten van het macro-nieuws moeten komen.

Daarbij zal met belangstelling worden uitgekeken naar de stemming onder inkoopmanagers, die een indicatie is van het totale ondernemersvertrouwen.

Daarnaast zal de ontwikkeling van de fabrieksorders in de VS en Duitsland inzicht geven over de werkelijke staat van deze economieën. Als klap op de vuurpijl verschijnen vrijdag de werkgelegenheidscijfers van de Verenigde Staten over september.

Aldus kan de positievere stemming op de internationale aandelenmarkten volgens ABN Amro voor een groot deel op het conto van het gunstige macro-nieuws worden geschreven, want van het bedrijvenfront was het erg rustig. Ook de komende week is er amper bedrijfsnieuws te verwachten en zullen de drijvende krachten van het macro-nieuws moeten komen. Daarbij zal met belangstelling worden uitgekeken naar de stemming onder inkoopmanagers, die een indicatie is van het totale ondernemersvertrouwen. Daarnaast zal de ontwikkeling van de fabrieksorders in de VS en Duitsland inzicht geven over de werkelijke staat van deze economieën. Als klap op de vuurpijl verschijnen vrijdag de werkgelegenheidscijfers van de Verenigde Staten over september.