Die had te lijden onder het slechte weer, maar de publicatie van de PMI maakte volgens Juvyns veel zoniet alles weer goed. Macro-economisch is er in de Verenigde Staten dus geen vuiltje aan de lucht, de kansen op een groeivertraging moeten momenteel erg klein ingeschat worden.

Inmiddels is het seizoen van de bedrijfsresultaten achter de rug en de cijfers die we te zien kregen vielen zeker niet tegen. De Amerikaanse bedrijven hebben een recordkwartaal achter de rug, met een winst per aandeel van 28 dollar per aandeel voor de S&P 500 was er alle reden voor feestvreugde.

Die had te lijden onder het slechte weer, maar de publicatie van de PMI maakte volgens Juvyns veel zoniet alles weer goed. Macro-economisch is er in de Verenigde Staten dus geen vuiltje aan de lucht, de kansen op een groeivertraging moeten momenteel erg klein ingeschat worden. Inmiddels is het seizoen van de bedrijfsresultaten achter de rug en de cijfers die we te zien kregen vielen zeker niet tegen. De Amerikaanse bedrijven hebben een recordkwartaal achter de rug, met een winst per aandeel van 28 dollar per aandeel voor de S&P 500 was er alle reden voor feestvreugde.