Zo zagen we dat de woningprijzen, gemeten aan de Case-Shiller Index, in Amerika waren gedaald. In de Eurozone werd de indicator voor het economische sentiment bekend gemaakt.

De index liet naar verwachting een daling zien. Positief was volgens ABN Amro het cijfer over de ontwikkeling van de arbeidsmarkt in Duitland. Deze was gedaald.

Dat gold voor de eerste schatting van het sentiment onder de Europese inkoopmanagers en ook voor cijfers over de Amerikaanse huizenmarkt.

Overigens werden de markten positief beïnvloed door een dalende olieprijs nadat de westerse landen hadden besloten om extra olie uit de strategische voorraden te gebruiken als compensatie voor de productie-uitval in Libië.

Zo zagen we dat de woningprijzen, gemeten aan de Case-Shiller Index, in Amerika waren gedaald. In de Eurozone werd de indicator voor het economische sentiment bekend gemaakt. De index liet naar verwachting een daling zien. Positief was volgens ABN Amro het cijfer over de ontwikkeling van de arbeidsmarkt in Duitland. Deze was gedaald. Dat gold voor de eerste schatting van het sentiment onder de Europese inkoopmanagers en ook voor cijfers over de Amerikaanse huizenmarkt. Overigens werden de markten positief beïnvloed door een dalende olieprijs nadat de westerse landen hadden besloten om extra olie uit de strategische voorraden te gebruiken als compensatie voor de productie-uitval in Libië.