Belangrijkste constatering is dat de cross channel aanpak wordt ondersteund, maar dat alleen formules met een duidelijk onderscheidend vermogen daarin succesvol kunnen zijn.

Een aantal operationele en commerciële maatregelen wordt geïmplementeerd om de kracht van de schoenenformules in Nederland, België en de UK beter tot hun recht te laten komen.

Op basis hiervan en op grond van de eerste positieve resultaten van reeds genomen acties, scherpt Macintosh haar strategie verder aan en wordt de transformatie versneld.

Daarvoor wordt een groepsbreed programma "Rebalancing for profitable growth" gepresenteerd met de ambitie van significante omzetgroei, leidend tot een operationele EBIT-marge (exclusief incidentals) van minstens 6% in Fashion in 2017.

Belangrijkste constatering is dat de cross channel aanpak wordt ondersteund, maar dat alleen formules met een duidelijk onderscheidend vermogen daarin succesvol kunnen zijn. Een aantal operationele en commerciële maatregelen wordt geïmplementeerd om de kracht van de schoenenformules in Nederland, België en de UK beter tot hun recht te laten komen. Op basis hiervan en op grond van de eerste positieve resultaten van reeds genomen acties, scherpt Macintosh haar strategie verder aan en wordt de transformatie versneld. Daarvoor wordt een groepsbreed programma "Rebalancing for profitable growth" gepresenteerd met de ambitie van significante omzetgroei, leidend tot een operationele EBIT-marge (exclusief incidentals) van minstens 6% in Fashion in 2017.