Obama is overigens geen alleenstaand geval, ook in Frankrijk wordt er met de natte vinger bestuurd. President François Hollande gedraagt zich steeds stompzinniger, maar hij wordt daarbij nog naar de kroon gestoken door zijn minister van Financiën Arnaud Montebourg.

Maar wat moet gebeuren, kan nergens nog gebeuren. Het enige wat gebeurt, is geldcreatie op grote schaal door de centrale banken. De staatstcontrole op de economie en de sociale uitkeringen wordt steeds groter. Onze machteloze overheden kunnen alleen het geld van toekomstige generaties opsouperen.

Obama is overigens geen alleenstaand geval, ook in Frankrijk wordt er met de natte vinger bestuurd. President François Hollande gedraagt zich steeds stompzinniger, maar hij wordt daarbij nog naar de kroon gestoken door zijn minister van Financiën Arnaud Montebourg. Maar wat moet gebeuren, kan nergens nog gebeuren. Het enige wat gebeurt, is geldcreatie op grote schaal door de centrale banken. De staatstcontrole op de economie en de sociale uitkeringen wordt steeds groter. Onze machteloze overheden kunnen alleen het geld van toekomstige generaties opsouperen.