Groei is voor Beter Bed veel meer dan alleen maar investeren in meer omzet. In de afgelopen jaren zijn achtereenvolgens de volgende stappen genomen in de vormgeving van het MVO-beleid.

In het jaarverslag over 2010 werd de visie van de onderneming gelanceerd: 'Wij willen in elk land waar we actief zijn op een maatschappelijk verantwoorde wijze marktleider worden in het "value for money"-segment in de bedden- en matrassenmarkt, zo stelt het management'.

Tegelijk met het vaststellen van deze visie is in het jaarverslag over 2010 transparantie gegeven over de gedragscode van Beter Bed Holding.

Groei is voor Beter Bed veel meer dan alleen maar investeren in meer omzet. In de afgelopen jaren zijn achtereenvolgens de volgende stappen genomen in de vormgeving van het MVO-beleid. In het jaarverslag over 2010 werd de visie van de onderneming gelanceerd: 'Wij willen in elk land waar we actief zijn op een maatschappelijk verantwoorde wijze marktleider worden in het "value for money"-segment in de bedden- en matrassenmarkt, zo stelt het management'. Tegelijk met het vaststellen van deze visie is in het jaarverslag over 2010 transparantie gegeven over de gedragscode van Beter Bed Holding.