In de Europese schuldencrisis draait alles nog steeds om Spanje, dat de vraag om hulp steeds weer op de lange baan probeert te schuiven.

Geruchten dat Spanje volgend weekend alsnog om hulp zal komen vragen, werden door Madrid vandaag ontkend. Vraag is echter hoe lang de Spanjaarden het nog op eigen houtje gaan kunnen uithouden.

Value8 neemt activiteiten Haak over

Value8 deelt mede dat overeenstemming is bereikt over de overname van de activiteiten van Haak Product Handling en Haak Precision Mechanics te Gorredijk.

In de komende dagen zal dit contractueel worden vastgelegd, waarna de transactie naar verwachting nog deze week zal kunnen worden afgerond.

Het Friese Haak is een gerenommeerd technologiebedrijf in de Nederlandse industriële markt.

Haak is een toeleverancier van diverse vooraanstaande bedrijven (waaronder Philips en Friesland Campina) en heeft de beschikking over een compleet diensten- en productenpakket.

Het bedrijf produceert en bewerkt mechanische onderdelen en assembleert deze tot complete modules. Haak werkt voor diverse nationale en internationale klanten in onder andere de grafische-, verpakkings-, fijnmechanische- en voedingsmiddelenindustrie en de spoorwegen.

Voor Haak is er - ondanks de uitdagende marktomstandigheden - een gezond perspectief vanwege het verlaagde kostenniveau, het betrokken personeel en de technologische knowhow.

Value8 zal de overname van de activiteiten van Haak samen met een industriële partner (Blok System Supply) verder vormgeven, waarbij Value8 voornemens is om een meerderheid in Haak te behouden.

Value8 verwacht dat het doorgestarte Haak werk zal kunnen bieden aan circa 20 personeelsleden. Ook de huidige directeur Freddy Haak blijft verbonden aan de onderneming.

In de Europese schuldencrisis draait alles nog steeds om Spanje, dat de vraag om hulp steeds weer op de lange baan probeert te schuiven. Geruchten dat Spanje volgend weekend alsnog om hulp zal komen vragen, werden door Madrid vandaag ontkend. Vraag is echter hoe lang de Spanjaarden het nog op eigen houtje gaan kunnen uithouden. Value8 neemt activiteiten Haak overValue8 deelt mede dat overeenstemming is bereikt over de overname van de activiteiten van Haak Product Handling en Haak Precision Mechanics te Gorredijk. In de komende dagen zal dit contractueel worden vastgelegd, waarna de transactie naar verwachting nog deze week zal kunnen worden afgerond. Het Friese Haak is een gerenommeerd technologiebedrijf in de Nederlandse industriële markt. Haak is een toeleverancier van diverse vooraanstaande bedrijven (waaronder Philips en Friesland Campina) en heeft de beschikking over een compleet diensten- en productenpakket. Het bedrijf produceert en bewerkt mechanische onderdelen en assembleert deze tot complete modules. Haak werkt voor diverse nationale en internationale klanten in onder andere de grafische-, verpakkings-, fijnmechanische- en voedingsmiddelenindustrie en de spoorwegen. Voor Haak is er - ondanks de uitdagende marktomstandigheden - een gezond perspectief vanwege het verlaagde kostenniveau, het betrokken personeel en de technologische knowhow. Value8 zal de overname van de activiteiten van Haak samen met een industriële partner (Blok System Supply) verder vormgeven, waarbij Value8 voornemens is om een meerderheid in Haak te behouden. Value8 verwacht dat het doorgestarte Haak werk zal kunnen bieden aan circa 20 personeelsleden. Ook de huidige directeur Freddy Haak blijft verbonden aan de onderneming.