Alleen dan is volgens Theodoor Gilissen Bankiers de groei gewaarborgd en kunnen landen de lasten makkelijker dragen.

Want zelfs gunstigere leenvoorwaarden bieden voor de zwakkere landen geen oplossing voor de lange termijn. De kansen op een echte doorbraak liggen naar volgens Theodoor Gilissen Bankiers lager dan aan het begin van het jaar.

De aantrekkende economische groei en de tot nu toe redelijk succesvolle emissies hebben de urgentie voor de sterke landen verminderd.

Gegeven de politieke gevoeligheden wordt het volgens Theodoor Gilissen Bankiers een onzekere maand, hetgeen samen met de onrust in het Midden-Oosten de markten volatiel kan houden ondanks de positieve economische en bedrijfsmatige ontwikkelingen.

Alleen dan is volgens Theodoor Gilissen Bankiers de groei gewaarborgd en kunnen landen de lasten makkelijker dragen. Want zelfs gunstigere leenvoorwaarden bieden voor de zwakkere landen geen oplossing voor de lange termijn. De kansen op een echte doorbraak liggen naar volgens Theodoor Gilissen Bankiers lager dan aan het begin van het jaar. De aantrekkende economische groei en de tot nu toe redelijk succesvolle emissies hebben de urgentie voor de sterke landen verminderd. Gegeven de politieke gevoeligheden wordt het volgens Theodoor Gilissen Bankiers een onzekere maand, hetgeen samen met de onrust in het Midden-Oosten de markten volatiel kan houden ondanks de positieve economische en bedrijfsmatige ontwikkelingen.