Daarmee wordt de hoop op een snel herstel in de Amerikaanse banksector weer alleszins tijdelijk de kop ingedrukt. Ook zijn collega Kenneth Lewis, de CEO van Bank of America, zei dat het trading book in maart minder goed was dan in januari en februari.

Beide bankiers zeiden eerder week dat beide banken in februari winstgevend waren, tenminste wanneer eenmalige factoren buiten beschouwing worden gelaten. Tomochika Kitaoka, strateeg Mizuho Securities,stelde vanmorgen vast dat het geloof in een snel herstel in de banksector daarmee een deuk krijgt.

Daarmee wordt de hoop op een snel herstel in de Amerikaanse banksector weer alleszins tijdelijk de kop ingedrukt. Ook zijn collega Kenneth Lewis, de CEO van Bank of America, zei dat het trading book in maart minder goed was dan in januari en februari. Beide bankiers zeiden eerder week dat beide banken in februari winstgevend waren, tenminste wanneer eenmalige factoren buiten beschouwing worden gelaten. Tomochika Kitaoka, strateeg Mizuho Securities,stelde vanmorgen vast dat het geloof in een snel herstel in de banksector daarmee een deuk krijgt.