Die gooide alle remmen los en opende een non-stop offensief om de economie uit het slop te halen. De aangekondigde maatregelen zijn ongezien in de monetaire geschiedenis.

Sam Stovall, analist bij S&P Capital IQ, vreest echter dat in april de angst opnieuw de kop kan opsteken. Er zijn op de eerste plaats de verschillende crisissen die maar blijven voortwoekeren, maar daarnaast geeft ook de Amerikaanse economie signalen af die op verzwakking lijken.

Volgens Stovall kan het kwaad op de eerste plaats komen van een verwachte verzwakking van de bedrijfsresultaten in de tweede helft van het jaar.

Die bedrijfsresultaten waren tot dusver één van de sterkhouders van de Amerikaanse beurs, maar daar zou dus verandering in kunnen komen.

Die gooide alle remmen los en opende een non-stop offensief om de economie uit het slop te halen. De aangekondigde maatregelen zijn ongezien in de monetaire geschiedenis. Sam Stovall, analist bij S&P Capital IQ, vreest echter dat in april de angst opnieuw de kop kan opsteken. Er zijn op de eerste plaats de verschillende crisissen die maar blijven voortwoekeren, maar daarnaast geeft ook de Amerikaanse economie signalen af die op verzwakking lijken. Volgens Stovall kan het kwaad op de eerste plaats komen van een verwachte verzwakking van de bedrijfsresultaten in de tweede helft van het jaar. Die bedrijfsresultaten waren tot dusver één van de sterkhouders van de Amerikaanse beurs, maar daar zou dus verandering in kunnen komen.