Voor de tiende dag op rij sloot de bekendste Amerikaanse beursgraadmeter, de Dow Jones Industrial Average index, donderdag met winst en vestigde hiermee een nieuw record. Vrijdag werd de recordrace echter onderbroken.

De breder gespreide S&P500-index heeft het hoogste punt van 2007 nog niet bereikt, maar het scheelt niet veel. In Europa en Japan bereikten de beurzen de hoogste niveaus sinds respectievelijk juni 2008 en september 2008. De affaire Cyprus is nu momenteel roet in het eten te komen strooien.

Voor de tiende dag op rij sloot de bekendste Amerikaanse beursgraadmeter, de Dow Jones Industrial Average index, donderdag met winst en vestigde hiermee een nieuw record. Vrijdag werd de recordrace echter onderbroken. De breder gespreide S&P500-index heeft het hoogste punt van 2007 nog niet bereikt, maar het scheelt niet veel. In Europa en Japan bereikten de beurzen de hoogste niveaus sinds respectievelijk juni 2008 en september 2008. De affaire Cyprus is nu momenteel roet in het eten te komen strooien.