Hoe het ook zij, de koerspatronen wijzen op een spoedig einde van de daling die in 2007 werd ingezet. Deze maand heeft op technische basis alles in zich om de lentezon zeer spoedig weer op de beurs te laten doorbreken.

Het opwaarts potentieel vanaf het recente dieptepunt in de aandelenindices bedraagt naar verwachting van Theodoor Gilissen Bankiers ruim 50% in de komende 12 maanden.

Traders wordt geadviseerd om nog eventuele shortposities te sluiten tijdens de eerstvolgende daling en long-posities te openen.

Trendvolgers wachten bij voorkeur een opwaartse trend-breuk af alvorens deze tactiek te gebruiken.

Hoe het ook zij, de koerspatronen wijzen op een spoedig einde van de daling die in 2007 werd ingezet. Deze maand heeft op technische basis alles in zich om de lentezon zeer spoedig weer op de beurs te laten doorbreken.Het opwaarts potentieel vanaf het recente dieptepunt in de aandelenindices bedraagt naar verwachting van Theodoor Gilissen Bankiers ruim 50% in de komende 12 maanden. Traders wordt geadviseerd om nog eventuele shortposities te sluiten tijdens de eerstvolgende daling en long-posities te openen.Trendvolgers wachten bij voorkeur een opwaartse trend-breuk af alvorens deze tactiek te gebruiken.