Vervolgens was er Cyprus, dat op verschillende vlakken een compleet fiasco was. Met de redding van het land was een relatief klein bedrag betrokken, maar het symbolisch effect van Cyprus kan moeilijk overroepen worden. Het probleem werd namelijk op een volledig foute manier aangepakt.

Tenslotte is er het probleem dat de Europese economie een complete ramp is. De recent gepubliceerde macro-economische indicatoren vielen zwaar tegen en alles doet vermoeden dat de economie in de komende maanden alleen maar verder zal wegzakken.

Vervolgens was er Cyprus, dat op verschillende vlakken een compleet fiasco was. Met de redding van het land was een relatief klein bedrag betrokken, maar het symbolisch effect van Cyprus kan moeilijk overroepen worden. Het probleem werd namelijk op een volledig foute manier aangepakt. Tenslotte is er het probleem dat de Europese economie een complete ramp is. De recent gepubliceerde macro-economische indicatoren vielen zwaar tegen en alles doet vermoeden dat de economie in de komende maanden alleen maar verder zal wegzakken.