Nadat Leleux eerder deze week de goudprijs onder de loep nam, is het slechts een kleine stap naar de sector van de goudmijnen.

Een aandelencategorie die de afgelopen jaren de beleggers teleurgesteld heeft.

Hogere goudprijzen vertaalden zich niet in een stijging van de koersen van de belangrijkste goudproducenten.

Welke redenen kunnen we hiervoor aanhalen?, zo vraagt Van Herck zich af. In een uitgebreide fundamentele analyse van 13 december 2012 (die nog steeds actueel is) overliep hij enkele belangrijke redenen voor de ondermaatse koersprestatie.

Van Herck wijst nog een keer op de sterk gestegen kosten voor de goudmijnen, maar heeft toch een opbouwenadvies.

Nadat Leleux eerder deze week de goudprijs onder de loep nam, is het slechts een kleine stap naar de sector van de goudmijnen. Een aandelencategorie die de afgelopen jaren de beleggers teleurgesteld heeft. Hogere goudprijzen vertaalden zich niet in een stijging van de koersen van de belangrijkste goudproducenten. Welke redenen kunnen we hiervoor aanhalen?, zo vraagt Van Herck zich af. In een uitgebreide fundamentele analyse van 13 december 2012 (die nog steeds actueel is) overliep hij enkele belangrijke redenen voor de ondermaatse koersprestatie. Van Herck wijst nog een keer op de sterk gestegen kosten voor de goudmijnen, maar heeft toch een opbouwenadvies.