Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "De resultaten van Retail Estates waren inderdaad conform de verwachtingen, ze bevestigden in grote lijnen de stabiliteit van de onderliggende portefeuille. Voor volgend jaar rekent het bedrijf op een verhoging van het dividend met 3%."

Door het constant houden van de payout ratio voldoet Retail Estates aan het verwachtingsmodel van Van den Hauwe: "Ik heb nu een advies houden voor het aandeel, na een recente downgrading. Die had echter vooral te maken met de voorafgaande sterke prestatie van het aandeel. Onder een koers van 40 euro wordt het aandeel opnieuw interessant."

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "De resultaten van Retail Estates waren inderdaad conform de verwachtingen, ze bevestigden in grote lijnen de stabiliteit van de onderliggende portefeuille. Voor volgend jaar rekent het bedrijf op een verhoging van het dividend met 3%." Door het constant houden van de payout ratio voldoet Retail Estates aan het verwachtingsmodel van Van den Hauwe: "Ik heb nu een advies houden voor het aandeel, na een recente downgrading. Die had echter vooral te maken met de voorafgaande sterke prestatie van het aandeel. Onder een koers van 40 euro wordt het aandeel opnieuw interessant."