Deze twee rusthuizen genieten van een totale oppervlakte van om en bij 14 000m² en tellen 299 erkende bedden.

De totale waarde van de gebouwen werd vastgelegd op € 33,4 miljoen, wat in lijn is met de investeringswaarde bepaald door de onafhankelijke vastgoeddeskundige. Ze zullen een gemiddeld bruto huurrendement van 6,43% opleveren, uitgedrukt in dubbel netto equivalent.

Cofinimmo heeft lange termijn triple net huurovereenkomsten afgesloten voor beide eigendommen die voorzien dat alle kosten, structurele vastgoedkosten inbegrepen, ten laste zijn van de uitbater.

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Cofinimmo brengt zijn portefeuille beter in evenwicht en dat is vanzelfsprekend een goede zaak. Ik handhaaf mijn neutraal advies."

Deze twee rusthuizen genieten van een totale oppervlakte van om en bij 14 000m² en tellen 299 erkende bedden. De totale waarde van de gebouwen werd vastgelegd op € 33,4 miljoen, wat in lijn is met de investeringswaarde bepaald door de onafhankelijke vastgoeddeskundige. Ze zullen een gemiddeld bruto huurrendement van 6,43% opleveren, uitgedrukt in dubbel netto equivalent. Cofinimmo heeft lange termijn triple net huurovereenkomsten afgesloten voor beide eigendommen die voorzien dat alle kosten, structurele vastgoedkosten inbegrepen, ten laste zijn van de uitbater. Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Cofinimmo brengt zijn portefeuille beter in evenwicht en dat is vanzelfsprekend een goede zaak. Ik handhaaf mijn neutraal advies."