Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Aedifica liet weten dat de operatie ten vroegste na de publicatie van de jaarcijfers (2009-2010) zal aangekondigd worden. Die cijfers worden op 6 september gepubliceerd. Bovendien zal er worden gekeken naar de markomstandigheden op dat moment."

Van den Hauwe houdt wel van dit aandeel en om de volgende redenen: "Het bedrijf heeft een goed winstprofiel, dat ook bescherming biedt tegen de inflatie. Anderzijds krijgt Aedifica vanwege de huidige waardering momenteel slechts een neutraal advies."

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Aedifica liet weten dat de operatie ten vroegste na de publicatie van de jaarcijfers (2009-2010) zal aangekondigd worden. Die cijfers worden op 6 september gepubliceerd. Bovendien zal er worden gekeken naar de markomstandigheden op dat moment." Van den Hauwe houdt wel van dit aandeel en om de volgende redenen: "Het bedrijf heeft een goed winstprofiel, dat ook bescherming biedt tegen de inflatie. Anderzijds krijgt Aedifica vanwege de huidige waardering momenteel slechts een neutraal advies."