Margo Simonts (KBC Securities): "Ik reken op een organische omzetgroei van 5,20% bij Van de Velde voor het volledige boekjaar. Het bedrijf gaf zelf aan dat de organische omzetgroei dit jaar boven de 3,40% uit vorig jaar gaat uitkomen."

Simonts blijft de posities in het aandeel opbouwen, met een koersdoel van 39 euro: "Ik ga voor het volledige boekjaar uit van een omzet van 78,50 miljoen euro. Het bedrijf heeft als belangrijkste aantrekkingspunten de succesvolle verkoopsstrategie, de solide balans, hoge operationele marges en een sterke top-line performance in moeilijke marktomstandigheden."

Margo Simonts (KBC Securities): "Ik reken op een organische omzetgroei van 5,20% bij Van de Velde voor het volledige boekjaar. Het bedrijf gaf zelf aan dat de organische omzetgroei dit jaar boven de 3,40% uit vorig jaar gaat uitkomen." Simonts blijft de posities in het aandeel opbouwen, met een koersdoel van 39 euro: "Ik ga voor het volledige boekjaar uit van een omzet van 78,50 miljoen euro. Het bedrijf heeft als belangrijkste aantrekkingspunten de succesvolle verkoopsstrategie, de solide balans, hoge operationele marges en een sterke top-line performance in moeilijke marktomstandigheden."