Marc Leemans (Bank Degroof): "Van de Velde moet beter kunnen doen dan de eigen guidance. In juli waarschuwde het bedrijf dat de groei wat kan terugvallen in vergelijking met de sterke 8,20% uit de eerste jaarhelft."

Leemans heeft voor Van de Velde nog steeds een advies opbouwen: "Mogelijk gaat het bedrijf ook iets vertellen over de turnaround bij Sarda in Spanje, waar verwacht werd dat de verkopen zouden aantrekken tijdens de tweede helft van het jaar. Mogelijk wordt ook de wat conservatieve guidance naar boven aangepast."

Marc Leemans (Bank Degroof): "Van de Velde moet beter kunnen doen dan de eigen guidance. In juli waarschuwde het bedrijf dat de groei wat kan terugvallen in vergelijking met de sterke 8,20% uit de eerste jaarhelft." Leemans heeft voor Van de Velde nog steeds een advies opbouwen: "Mogelijk gaat het bedrijf ook iets vertellen over de turnaround bij Sarda in Spanje, waar verwacht werd dat de verkopen zouden aantrekken tijdens de tweede helft van het jaar. Mogelijk wordt ook de wat conservatieve guidance naar boven aangepast."