Marc Leemans (Bank Degroof): "Ik reken op top-line groei met 4,70% bij Omega Pharma, tegenover een consensusverwachting van 4,20%. Het bedrijf gaf zelf een guidance van een omzetgroei met 4% voor het volledige boekjaar, dit na de publicatie van tegenvallende omzetcijfers over de eerste zes maanden."

De omzet bleef op halfjaarbasis maar met 3% te zijn gestegen. Leemans merkt op dat het vierde kwartaal traditioneel sterker is dan de andere drie: "Op basis van mijn prognose voor het derde kwartaal zou de omzet tijdens het vierde kwartaal met 9,10% moeten stijgen om de jaardoelstelling te bereiken. Ik handhaaf het advies opbouwen voor het aandeel."

Marc Leemans (Bank Degroof): "Ik reken op top-line groei met 4,70% bij Omega Pharma, tegenover een consensusverwachting van 4,20%. Het bedrijf gaf zelf een guidance van een omzetgroei met 4% voor het volledige boekjaar, dit na de publicatie van tegenvallende omzetcijfers over de eerste zes maanden." De omzet bleef op halfjaarbasis maar met 3% te zijn gestegen. Leemans merkt op dat het vierde kwartaal traditioneel sterker is dan de andere drie: "Op basis van mijn prognose voor het derde kwartaal zou de omzet tijdens het vierde kwartaal met 9,10% moeten stijgen om de jaardoelstelling te bereiken. Ik handhaaf het advies opbouwen voor het aandeel."